telefon
tampanjeMapa sajta
Dokumenta
Mapa lokacije

PRIZNANJA

Aktuelne vesti

kubota
kubota
Kubota - M40 Narrow serija - voćarski od 63KS do 95KS


m_serija
m_serija
m_serija
m_serija

Kompaktna i uzana konstrukcija
U ovu seriju spadaju modeli M6040N, M7040N iM8540N. Ovi traktori su pravljeni specijalno za one koji rade u vinogradima, voćnjacima ili na drugim mestima koja zahtevaju uzak i kompaktan traktor. Njihova ukupna širina od samo 1,220 mm sa standardnim gumama daje dodatnu sigurnost da ove mašine mogu da idu tamo gde želite.

Motori su kao i kod poljoprivrednih modela – Kubotini, sa 4 cilindra, sa direktnim ubrizgavanjem. I ovi motori su usklađeni sa emisionim standardom EURO III, i odlikuju se malim nivoom buke, i malom potrošnjom goriva.

Transmisija
Sinhronizovanih pet brzina glavnog menjača I tri na reduktoru obezbeđuju da ovi traktori imaju 15 brzina napred i 15 brzina nazad (uključujući puzajuće brzine).

Hydraulic Shuttle – ručica za promenu smera kretanja bez kvačila
Deo je standardne opreme i u voćarsko-vinogragarskim modelima.

Bi speed turn – smanjen radijus okreta
Kubotina ekskluzivno rešenje pokreće prednje točkove radnom brzinom gotovo dva puta većom od brzine zadnjih točkova, kad god je ugao zakretanja prednjih točkova preko 30º. Rezultat je lakše i čvršće okretanje, koje vam omogućava da u susedni red uđete iz prvog pokušaja.

Kabina je sa klima uređajem, vazdušnim sedištem, a postoji i mogućnost ugradnje karbonskih filtera za nesmetan rad u svim uslovima.
Na krajevima poluga moguće je podići 2300 kg, a kod nove M uzane serije moguće je poručiti osim standardna 2 para hidrauličnih priključaka, i dodatni treći par.
Garancija je 3 godine ili 3000 radnih sati.
Milurović Komerc © 2012. Sva prava zadržana
design by mix