telefon
tampanjeMapa sajta
Dokumenta
Mapa lokacije

PRIZNANJA

Aktuelne vesti

kubota
MK Testiranje traktora Kubota M128X
novi sad

novi sad
Testiranje traktora Kubota M128X. Dana 05.12.2008. godine na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, na XV naučnom skupu „Pravci razvoja i korišćenja traktora“, održana je prezentacija radova iz oblasti poljoprivredne tehnike i prezentacija firme Milurović komerc.

Krajem oktobra meseca 2008.godine, na zahtev firme Milurović komerc laboratorija za pogonske mašine i traktore i tim profesora „Poljoprivrednog fakulteta Novi Sad“ ( doc.dr Lazar Savin, doc.dr Milan Tomić, mr Mirko Simikić, prof.dr Ratko Nikolić, prof.dr Timofej Furman), obavio je ispitivanje manevarskih, ergonomskih i eksploatacionih karakteristika traktora „Kubota M128X“.
Ispitivanje je obavljeno na parceli Kostić Dragana u mestu Bradarac (okolina Požarevca). Traktor u procesu oranja agregatiran sa četvorobraznim plugom i ispitivan je po JUS ISO standardima i rezultati su bili izvanredni sa aspekta potrošnje goriva (po čemu su ovi japanski traktori i Kubota motori prepoznatljivi), nivoa buke kako u kabini tako i izvan nje, koeficjenta iskorišćenja tehnološkog procesa, odličnih manevarskih sposobnosti i drugih performansi.
Rad je ispred „Naučnog društva za pogonske mašine, traktore i održavanje“ od strane pomenutih autora, objavljen u časopisu „Traktori i pogonske mašine“ ( dec.2008. br. 4 ) a prezentacija je održana u na samom fakultetu uz prisutvo velikog broja naučnih radnika, poljoprivrednih proizvođača i medija.
Milurović Komerc © 2012. Sva prava zadržana
design by mix